Beques i ajuts

Tot i que en la carta informativa que us vàrem enviar a l’estiu s’indicava que aquesta temporada el club no oferiria una línia de beques us podem anunciar que podrem mantenir aquesta línia de beques i ajuts adreçades a infants i joves amb dificultats per continuar endavant amb la pràctica esportiva, i que, per una qüestió econòmica, no poden assumir els costos de les matrícules del club, quotes mensuals o equipatges esportius. Aquesta línia de beques és compatible amb la que ofereix l’Àrea d’esports de l’Ajuntament de La Garriga.

Per aquesta temporada destinarem 1.000 € en aquestes beques, amb un màxim de bonificació de 100 € per jugador/a.

Per vehicular de forma correcte aquests ajuts, les famílies interessades s’han de posar en contacte amb l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament de La Garriga que serà l’encarregada de realitzar la valoració de les situacions socioeconòmiques de cada cas.

Més informació sobre la línia de beques i ajuts del CB LA GARRIGA per la temporada 2018-2019:

  • A qui s’adreça: Qualsevol jugador/a del CB La Garriga
  • Termini sol·licitud: Del 17 de setembre al 12 d’octubre de 2018
  • Procediment: Aquelles famílies que estigueu interessades en obtenir les beques us heu de posar en contacte amb l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament. I en concret, demanar per la Carme Ariza: cariza@ajlagarriga.cat
  • Valoració: El servei tècnic de l’Ajuntament valorarà cadascun dels casos i proposarà el % d’ajut a subvencionar.
  • Cobrament beca: El club aplicarà i/o abonarà els ajuts a les famílies beneficiàries per transferència bancària o bé ho descomptarà de la quota.
  • Important: Cal que tingueu present que el CB La Garriga no tindrà accés a cap dada sensible sobre el jugador/a i/o família i que en tot el procés s’aplicaran les mesures de confidencialitat que estableixi l’Àrea d’Acció Social

Deixa un comentari