Projecte CapraboSport

Com sabeu el CB La Garriga va subscriure l’any passat un acord d’esponsorització amb la companyia CAPRABO que ha estat renovat un any més!!!

En concret, el projecte CapraboSport és una iniciativa que ofereix Caprabo als seus clients i que té com a objectiu fomentar la vida saludable i la pràctica d’esport a través d’ajudes econòmiques a equips i clubs amateurs.

caprabosport
Amb aquest projecte, Caprabo es compromet a donar al CLUB de forma periòdica, com a forma d’esponsorització del mateix, el 4% de les compres realitzades, amb la targeta El Meu Club Caprabo als seus establiments o a través de capraboacasa.com, per part dels socis del CLUB o familiars dels mateixos, i que s’adhereixin voluntàriament a aquesta promoció.

Qui pot participar?
Tots els socis del CLUB que disposin de la targeta El Meu Club Caprabo. Si encara no la teniu, la podeu sol·licitar a la botiga més propera de Caprabo o demanar-la al Club.

A més a més, s’accepten fins a 2 familiars (fins a tercer grau de parentiu) per cada soci que s’adhereixi a l’iniciativa.

Com adherir-se a la iniciativa?
Només heu d’emplenar la següent butlleta: enllaç (o demanar-la als delegats dels vostres equips)  i retornar-la al club el més aviat possible.

Un cop adherits, recordeu presentar la vostra targeta El meu club Caprabo quan realitzeu la vostra comprar per poder sumar!!!!

Què farem des del Club amb els beneficis obtinguts amb aquesta iniciativa?
Els beneficis obtinguts mitjançant aquesta iniciativa els invertirem per millorar el nostre club (compra de material esportiu, ampliació entrenadors del club, etc.). Cada mes anirem publicant els diners obtinguts amb aquest projecte i l’acumulat.

A més a més, tots aquells socis del club que que s’adhereixin i participin a la iniciativa tindran els següents descomptes:

  • Descompte de 10 € en la quota anual. Aquest descompte es farà efectiu en el 4rt cobrament.
  • Sorteig de dues paneres amb productes de Caprabo per Nadal.

Us encoratgem a adherir-vos a la iniciativa.

Encistella amb el Caprabo!!!!!
Tots i guanyem!!!!